neljapäev, 4. detsember 2008

Oh õudust! Märkasin täna, et mõned postid, mida olen tahtnud kunagi kirjutada, pole kunagi mu blogisse jõudnud vaid on dräftide juurde jäänud!! Nii et siit tulevad siis mõned vanad-vanad asjad:

*
2. juuli 2007 - peale nädalast Peterburi reisi, millest ma tegin väga ilusaid märkmeid oma vihikusse, mis kahjuks läks kaotsi. Kahju ei olnud ainult minul... Aga tundub, et midagi suutsin sealt enne päästa ja väike lõiguke sellest on siin :)

2. päev 26.06.07

Vihma sadas enamuse päevast ja kui enam ei sadanud, olime lihtsalt juba nii märjad, et suurt vahet polnud. Kella kolme ajal läksid kõik oma suunas ja pool kaheksa tuli taas koguneda, et õhtust süüa. Õnneks leidsime ka ilma kaardita tagasitee ja isegi supermarketi. Aga kaarti tahtis Britta siiski väga...

Postkontoris:
"Gdee hahooditsja informattsia senter dljaa turistõ?"
"??? Informatsion????"
"Dljaa turistõ."
"Turistob?? Braševasevaše" (umbakaudu, "üks hetk")
Veidi hiljem tagasi tulles: "BraševaseMETRObraševasevaše"
"Spasiiba"
Läksime tagasi metroopeatuse juurde (kuna see oli ainus sõna, millest me aru saime), kuid ei vaja vist märkimist, et mingit infopunkti me ei leidnud.

Klassivendade suhtes olime päris õelad. Me... (edasised 2 lehekülge ei läbinud tsensuuri)

Päeval oli eksursioon "Kuulsad eestlased Peterpuris". Ei teadnudki, et selle linnaga siin on seotud sellised nimed nagu Jakob Hurt, Rudolf Tobias, Miina Härma, Artur Kapp (oo, Kapi tänava alkopood, oo). Tuletabki meelde, Venemaal on suitsud äärmsilelt odavad (nt pakk L&M'i on 18 rubla) Antud hetkel isegi natuke kahju, et pole enam ühtegi suitsusõbrast semu, kellele midagi viia. Tundsin sarnast muret ka ühes suveniiripoes, kus suhteliselt odava hinnaga sai osta ilusaid tuhatoose. Tegelikult, vaatamata ostetud suveniiridele on mul kogu aeg tunne, justkui oleksin taas Saksamaal.
*

*
Pole vist ammu kirjutanud ja ega enam ei viitsi ka möödunud aegadest korraga palju kirjutada. Ja niikuinii, kahe minuti pärast pean jooksma, sest lähen rahvusvahelisele amatöörfilmide festile, või midagi muud sellist. No nimi polegi oluline, hea on hoopis see, et leidsin kavast kaks väikest eesti keelset asja! Ehk kuuleb eesti keeltki...
Eile oli meeletu päev. Koolis sattusid kokku kõige hullemad tunnid, itaalias pandi mind standardisse, ja füüsika extension kestis 13.45 asemel 14.40ni. Tund aega kauem kooli!! Sealt jooksin otse first aidi, mis pidi 14.45 algama. Kohal olid ainult Mirko ja Bongani, italian speakers... Nii, et see tädike, kes tundi annab, otsustas, et kasutame neid kahte tundi minu itaalia keele arendamiseks. Wäää!!! Piinamine!!!
Kui see lõppes, jooksin Foresse, et Marcega tutoriali jaoks kokata. Esme ja Tomas olid ka ja väga hää tuli välja :) Tutorial kestis poole ööni ja Rimma on tore!!! Pärast proovisin nii 12 ajal veel õppida ka, ma ei teagi miks :D Appi, peab jooksma!!!!!
*

Ma ülejäänusid ei viitsi panna, mis ma ikka veel sügis 2007mest loen, aga need kaks las olla :)

Kommentaare ei ole:

Viimati kirja pandud

Lühike, aga veinirohke postitus

Peale minireisi Kangaroo saarele jätkasime töö lainel. Seekord ei ole mul väga pikalt ja põhjalikult midagi kirjutada, sest veinitehas, kus ...