esmaspäev, 11. detsember 2017

Lissabon, 13.-15. okt


Neli meie korteri vaprat, Zhanerke, Anne, Max ja mina, istusime reedel kella viiese Lissaboni bussi peale. Teel sinna tegelesime meeleheitlikult seitsmele inimesele sobiva ööbimispaiga otsimisega ja saime lõpuks hea asukoha, kuid küsitava väärtusega korteri :D Põhiline probleem poolikult valmis vaheseinte kõrval oli WC, sest poti paak oli katki, mistõttu vett ei saanud lasta. Küll aga tilkus see kaks päeva konstantselt ja vetsu põrandal oli mitmesentimeetrine veekiht koos läbiligunenud lirtsuva narmasvaibaga. Laotasime vetsu põrandale erinevaid esemeid, mida tagaaiast leidsime, et kuidagi uksest potini liikuda, mistõttu see kõik nägi veel ainult rõvedam välja. Aga elasime üle.




Ainukene tõeline plaan terveks nädalavahetuseks oli reedene tehno pidu klubis Lux. Tegime kodus hea ettevalmistuse, käisime peotänaval, kohtasime Lissaboni Erasmuslasi, töllerdasime ringi ja kui lõpuks kluppi jõudsime jäid Zhanerke ja Anne kohe katusel diivanitele magama :D Üks hetk olin ka mina omadega otsas ja esimese valgega jõudsime koju, poisid jäid veel pidutsema. Nad ei jõudnud palju peale meid koju, aga kui me olime järgmisel päeval valmis linna peale minema, jäid nemad veel magama, seega käisime kolmekesi. Linna avastamine oli nagu ikka, head söögid ja palju palju kõndimist. Tegelikult nii palju, et teised ei taha vist minuga koos enam kuskile minna :D Ilm oli ka tohutult palav! Esimesest Lissaboni külastusest 9 aastat tagasi oli tegelikult isegi üllatavalt palju meeles ja leidsin mitmeid tuttavaid kohti.















Pühapäeval käisime veel natuke jalutamas ja sõitsime tagasi Portosse. Tegemist oli Portugali jaoks kohutava päevaga, üle riigi 500+ tulekahjut, millest osa nägime ka ise tagasiteel.










Kommentaare ei ole:

Viimati kirja pandud

Lühike, aga veinirohke postitus

Peale minireisi Kangaroo saarele jätkasime töö lainel. Seekord ei ole mul väga pikalt ja põhjalikult midagi kirjutada, sest veinitehas, kus ...