teisipäev, 1. oktoober 2013

Kolmest aastast mõne pildiga

Viimane aeg blogi korda teha ja väike sissejuhatav postitus kirja panna, sest paari nädala pärast lahkun juba ligi aastaks Kreekasse! Tegelikult oma sihtkohast ja sinna saamisest kirjutan ehk hiljem. Hetkel oleks pigem tarvis teha üks kokkuvõttev jutuke ülikooliõpingutest, sest viimati kirjutasin regulaarselt Itaalias olles, sellest on aga juba üle kolme aasta möödas.

Minu ökoloogi teekond algas kolm aastat tagasi, kui Vanemuise õppehoones esimest korda oma  tulevasi kursakaaslasi nägin ja õhtuste tegevuste jooksul nendega rohkem tuttavaks sain.


 

Õnneks saime ka kohe väga hästi läbi :)


Seetõttu jõudsin kolme aasta jooksul erinevate ökoloogidega nii igasugustes kostüümides pidutseda kui ka matkates ja praksides mööda Eestit ringi joosta.

 



Esimesed kuud elasin Kariniga ilusat elu (koledate naabritega...)

Uus elu  algas jõuludest uues kodus, Narva maanteel, aga ma ei ole veel otsustanud, kas sealt mõni pilt ka siia ülespanemiseks kõlbab. Õnneks kolisid ka kõik vanad sõbrad varsti sinna ja naeru oli rohkem, kui vaesed naabrid kannatada jõudsid. Ja toredaid pidusid ja igahommikusi kohvitamisi :)





Kuigi tegevust jagus, jäi mõnikord aega ka õppimiseks, raskemate asjade jaoks tuli väed koondada.

 

Ja need imelised kolm aastat, vaatamata vahepeal vaevanud kahtlustele, ka lõppesid ilusti:


 Ja ega see piltde valimine ei olnud mingi kerge töö! Kui ma sissekannet alustades kirjutasin, et paari nädala päras lahkun Kreeka poole, siis viimaseid pilte otsides ja seda avaldades istun juba Ateena lennujaamas...

Kommentaare ei ole:

Viimati kirja pandud

Lühike, aga veinirohke postitus

Peale minireisi Kangaroo saarele jätkasime töö lainel. Seekord ei ole mul väga pikalt ja põhjalikult midagi kirjutada, sest veinitehas, kus ...