kolmapäev, 14. aprill 2010

Viimane 'day 7'

Esimeses tunnis Cristina õnnitles meid - viimane itaalia keele tund esimeses blokis. Jee... Siis inka ja peale seda ajasin blokid sassi ja jalutasin rahulikult Lucchesesse tagasi, kuigi oleksin pidanud majandusse minema. Sain om veast küll õige pea aru, aga kuna järgmised blokid olid niikuinii vabad, ei viitsinud enam tagasi minna. Tegin eesti keelt hoopis, sest suuline oli täna. Sain täpselt selle küsimuse, mida tahtsin :)

Sõin taaskord ka liiga vürtsikat aasia toitu, mm.. Ja open mic oli täna, sest theatre week on. Käisin esmaspäeval nende etendust ka vaatamas, ja kuigi pean tunnistama, et mõni asi oli minu arust liiga palju, siis tervikuna oli tükk väga hea ja nauditav :)

Ilm on külm :( Aga sel laupäeval on Sloveenia versioon Teeme ära'st ja sain koolilt loa autotäis inimesi sinna vedada, nii et saatsin teate just laiali. Loodetavasti leidub piisavalt entusiaste, kes laupäeva varahommikul naabermaale müttama tahaksid minna. Rääkidest loodusest jne, siis meil oli 'sustainability competition', et kes suudab rohkem elektrit ja vett kahe nädala jooksul säästa, ning minu maja võitis. Saime selle eest uue diivani (kasutatud)!

Grados randa koristamas:

Kommentaare ei ole:

Viimati kirja pandud

Lühike, aga veinirohke postitus

Peale minireisi Kangaroo saarele jätkasime töö lainel. Seekord ei ole mul väga pikalt ja põhjalikult midagi kirjutada, sest veinitehas, kus ...