teisipäev, 13. aprill 2010

Viimane 'day 6'

Täna oli esimene viimane päev tunniplaanist, päev 6, mis minu jaoks enam ei kordu. Füüsika, matemaatika, vaba tund, inglise keel, maailma kultuurid. Esimesed kaks olid nagu ikka - füüsikas öeldi igasuguseid rumalaid asju (relatiivsusteooria, raske haarata...) ja teises oli raske unega võidelda. Vaba tunni ajal jõin kaks tassi kohvi ja inkas ei piinelnud nii nagu tavaliselt (kunagine peaaegu et lemmikaine muutus selle aasta jooksul igapäevaseks piinatunniks, aga kõige hullem on vist möödas). Pärast orienteeruma ei läinud, sest väljas oli kole sajune ning lihavõtetest pärit köha on ainult hullemaks läinud. Ostsin kartuleid hoopis ja nautisin pikka lõunasööki. Homme on eesti keele suuline, aga selleks valmistumise asemel õppisin paar tundi korea keelt... Pole seda väga ammu teinud, aga entusiasm tuli ootamatult (ja üsna valel hetkel...) tagasi. Eks täna tuleb taaskord unetundide arvelt näpistada ;)


Muidu lihavõtted olid toredad, ainult et haigeks jäin. Enne seda värvisime mune ja nautisime kevadilmasid. Pärast tuli päris suvi ka juba, üle kahekümne kraadi. Unfortunately I was pretty pissed with life (and for a reason!!!) on that day and didn't care.

Esimene eksam on 16 päeva pärast. Ei jõua ära oodata.



Kommentaare ei ole:

Viimati kirja pandud

Lühike, aga veinirohke postitus

Peale minireisi Kangaroo saarele jätkasime töö lainel. Seekord ei ole mul väga pikalt ja põhjalikult midagi kirjutada, sest veinitehas, kus ...