kolmapäev, 21. aprill 2010

Viimane 'day 2'

See on eilsest.

Mata, füüsika, maailma kultuurid, inka ja vaba. Pärast istusin tunnikese sööklas mehhiko primoga :) Polnud temaga kaua rääkinuud ja tore oli kergelt vestelda, sest mis peale seda tuli (ja osaliselt juba tundide ajal) oli päris intensiivne. Seda on raske lühidalt edasi anda, kuid keegi saatis NC (no clue) nime all mass-e-maili kutsudes kõiki anonüümselt allkirjastama manifestot. Sellele järgnesid vaidlused kõkjal anonüümsuse ja ideede üle (kuidas aasta jooksul on reegleid juurde tehtud õpilasi protsessi kaasamata ning ka karistused on mitmekordselt karmistatud). Tegelikult, kui ridade vahele vaadata, on see kiri aga otseselt millegist muust, ja kuigi manifesto punktid jätavad külmaks, siis selle "varjatud mõttega" nõustun. Need manifesto punktid ei olegi enam olulised... Sellegipoolest pidasin paar päris tulist vaidlust mõne suuure NC toetajaga, millest siiamaani vähe uimane. Tegelikult olen ka ise hullusega pisut kaasa läinud ja tean üle keskmise hästi, mis suunas asjad liiguvad.Eks näis, kas need kuhugi jõuavad ka, aga praegu on see küll igal pool kõige olulisem jututeema!

Rõõmsamates toonides ja konkreetsemalt rääkides - pühapäeval oli tutorial lunch. Jalutasime Medeazzasse ja sõime seal lõunat, pärast kiikusime ja olime niisama. Kena oli :) Täna orienteerumas olime ka niisama, mina ja Iva vähemalt. Me ei otsinud mitte ühtegi punkti üles, vaid jalutasime tagasi algusesse, kui seal enam kedagi ei olnud ja rääkisime juttu, päevitasime :)

Pilte tutorialist:



Kommentaare ei ole:

Viimati kirja pandud

Lühike, aga veinirohke postitus

Peale minireisi Kangaroo saarele jätkasime töö lainel. Seekord ei ole mul väga pikalt ja põhjalikult midagi kirjutada, sest veinitehas, kus ...