neljapäev, 1. aprill 2010

Aehh

Kõige kiiremad nädalad, mis mul siin olnud on, on nüüd möödas! (Füüsika) Aitas kah juba...
Tänasest algab neljapäevane puhkus, jeeei! Kevad on ka siin koos t-särgi-ilmadega, nii et tõotab tore tulla. Loodetavasti sama hea, kui eelmiselgi aastal.
Midagi suurt juhtunud ei ole, suusatamise lõpetasime ära. Viimase võistluse üks päev oli täielik katastroof, enamuse aja oli mõttes lihtsalt: "Great, just what I needed!" Rada oli raske, esimese punkti leidmiseks läks 45 minti (10 punkti). Siis murdsin suusa ära. Mõtlesin, et lähen ikka edasi, kuid siis kaotasin oma elektroonilise asjanduse ära. Läks hästi, varsti leidsin selle kuskilt lumehunnikust üles (€30..) ja läksin edasi. Lõpus enamuse ajast roomasin metsa all, suuski lohistasin käes järel. Aegajalt mõni roomas vastu ka, siis ei tundunud nii feilina see sõit. Õnneks teadsin, et olen endale kaks paari suuski ka kaasa võtnud. Lõpetasin raja ikkagi ära, sest paarissõit (open kategoorias) ja ei tahtnud teist alt vedada. Pärast tuli välja, et ainult pooled paarid lõpetasidki, meie kooli omadest ainult minu paar. Teisel päeval võitsin, hea lõpp hooajale ;)
Nüüd käin iga nädal jooksuorienteerumas koos selle Trieste klubiga, kellega mägedeski käisime, nii et suusatamist enam ei ole, aga neid inimesi näeb ikka :)
Muidu, tuba on meil Lucchese sotsiaalkeskuseks saanud (vb oli juba enne, kuid mitte nii sagedase külastusega). Eile oli üle pika aja esimene kord, kui ainult kolmekesi seal magasime, mina, Cindy ja Alex. Eks ole suure toa asi, ja meie kavalus, et aasta alguses külma kurtsime ja lisatekke küsisime ;) Ainult, et kui esimene tund vaba on ja võiks kauem magada on toas nii palju alarme, et eriti nautida pole saanud :D
Kõvasti head aasia toitu olen ka söönud, kuid üldiselt olen see, kelle üle naerdakse (sõbralikus mõttes), sest vürtsitaluvus on üsna nullilähedaseks muutunud. Ei teagi, mis juhtus.
Eelmisel aastal lõpetanud tulid ka külla, tore oli :)

Muidu on sageli lõpu tunne. Väljas on soe ja kõikides tundides kordame eksamiteks. Esimene on kuu aja pärast juba, suulised eksamid on juba tehtud. Paljudel on lõpu tunne. Nostalgitseme ehk liigagi palju.




Kommentaare ei ole:

Viimati kirja pandud

Lühike, aga veinirohke postitus

Peale minireisi Kangaroo saarele jätkasime töö lainel. Seekord ei ole mul väga pikalt ja põhjalikult midagi kirjutada, sest veinitehas, kus ...