esmaspäev, 24. märts 2014

Suvine nädalavahetus

Reede õhtul sain jälle hea meeldetuletuse osaliseks, et kui head inimesed siin saarel ikka on (2 inimest välja arvatud...). Käisime õhtul Vathis ühe toreda inimese juures, kes valmistas natuke söögipoolist, ootas ära, kuni me peale kümmet lõpuks kohale jõudsime ja rääkis juttu. Paar inimest olid veel seal ja mõnus oli normaalses kodus päris inimeste juures veini juua ja elu üle arutada.

Laupäeva veetsime ühel kahest Samose liivarannast ja hea suvine tunne oli. Kohalikud on öelnud, et see pole päris normaalne, et nii varakult selline ilm on, nii et sellest tuleb viimast võtta! Õhtul läksime jälle Vathisse, sest filmiklubi lubas seekord inglisekeelset filmi näidata. Alustasime peaväljakult kohvi juues ja nägime päris palju tuttavaid, mis oli veider. Enamus tuttavatest olid ex-vabatahtlikud, kes on peale minema saatmist saarele jäänud (siin on midagi erilist, mis hoiab kinni :)), oma vana toakaaslasega põrkasin ka teel kinno kokku. Veidrasse filmiruumi (kuskil kontorihoone all tulevane konverentsiruum ehk?) jõudsime pisukese hilinemisega, aga olime esimesed. Küsisime üle, kas film tuleb ikka inglise keeles (nad näitavad erinevaid alternatiivseid filme või üleüldiselt laiemalt kui Hollywood, tavaliselt mitte inglise keeles), mispeale saime pataka DVDsid kätte, et ise film valida. Ja siis saime igaüks iseritta istuda. Pärast tuli veel inimesi juurde ja vaatasime 'Ladykillers' vana briti versiooni (1955), mulle väga meeldis. Lõpetasime lähedal ühes tavernas, nii et igati kordaläinud päev!

Pühapäev möödus siinsamas baasi lähedal rannas. Pea pooled läksid reedel neljapäevasele reisile ühele teisele saarele ja meid oli nii vähe, aga hea seltskond oli. Tegime jälle rannas pikniku ja puhkasime korralikult. Natuke olen jõudnud juba ära ka harjuda, et meid on nii vähe. Täna läksid nii paljud Vathi baasi tööd tegema, et oleme kontoris ainult 3kesi. Ja ilm on jälle tuuline ja külm, nii et nv-ga vedas!

Muidu nädala kokkuvõte: üks vabatahtlik lahkus päev peale saabumist, üks saadeti minema ja meie mentor andis lahkumisavalduse.

Kommentaare ei ole:

Viimati kirja pandud

Lühike, aga veinirohke postitus

Peale minireisi Kangaroo saarele jätkasime töö lainel. Seekord ei ole mul väga pikalt ja põhjalikult midagi kirjutada, sest veinitehas, kus ...