esmaspäev, 17. märts 2014

Suvi

Laupäeval tuli korraks suvi, 13 kraadi pealt otse 20 peale, nii et hommiku veetsime rannas pikutades ja nautides, päris paljud käisid (kalipsodega) ujumas ka. Keskpäevast liikusin tuppa ja pidasin maha oma umbes kaheksanda skaibikõne Kreekas oldud aja jooksul (kohutav internet võtab skaipimise tuju alati ära). Pidasime perega ringreisi plaani! Kella kolmest läksin paadi peale ja katsetasime oma uut veealust kaamerasüsteemi ja vahelduseks oli ka töö meeldiv, mis siis, et nädalavahetusel :)

Mayumi lahkus nüüd lõplikult. Ta EVS lõppes veebruaris, aga ta tegi siin paar nädalat veel viimaseid kokkuvõtteid või niisama nautis seltskonda, kuid pühapäeval läks praami peale, nii et laupäeva õhtul läksime kõik (absoluutselt kõik, mis on vist esmakordne) välja sööma, Pyrgosesse ühte toredasse tavernasse. Istusime kõik, näod päiksest punased. Muidu eks see oli nagu ikka, hea toit, jook, muusika ja inimesed, ainult natuke haiglane oli olla ja väsimus segas. Meil on siin miski viirus liikvel, nii et päris mitmekesi löristasime seal nina ja otsustasime kuskil ühe ajal, et oma voodi on ikka kõige parem koht. Tavernaomanikul oli vaja ka juba kuuest järgmisel hommikul tõusta.

Pühapäeval tähendas külmetus apelsinifestivali vahelejätmist ja ilm keeras niikuinii jälle ära, aga veetsin tubaselt aega, vaatasime seriaale ja tegin veel ühe skaibikõne. Miks nädalavahetused alati nii mõnusad peavad olema ja nädalad nii kohutavad??

Tegelikult tänane hommik oli ka väga ilus ja tegin tööd väliterassil ning viisin oma tiimi snorgeldama - aasta esimene proovisnorgeldamine vanadele ja uutele vabatahtlikele (ja ise vaatasin kaldalt pealt, kuidas nad igasuguseid toredaid asju veest leidsid)



Kommentaare ei ole:

Viimati kirja pandud

Lühike, aga veinirohke postitus

Peale minireisi Kangaroo saarele jätkasime töö lainel. Seekord ei ole mul väga pikalt ja põhjalikult midagi kirjutada, sest veinitehas, kus ...